RESCERT Nr: 03507

0800 26 27 4

Verlaag uw energiekosten met zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een gratis gesprek aan.

Zonnepanelen

Batterijopslag

Laadpalen

Energiebeheer

Zonnepanelen voor industrie

U wilt met uw bedrijf een stap vooruit zetten naar duurzaamheid en kostenbesparing? Zonnepanelen zijn dan een eerste logische stap. Bij Balti Solar helpen we bij het creëren van een betere toekomst voor uw bedrijf. Met zonnepanelen kunt u niet alleen uw ecologische voetafdruk verkleinen maar ook aanzienlijke besparingen realiseren op uw energierekening.

Wij bieden hoogwaardige zonnepanelen en deskundig advies om uw overstap naar groene energie soepel en rendabel te maken. Ontdek hoe zonnepanelen uw bedrijf kunnen transformeren en laat ons u helpen om een duurzame toekomst te realiseren.

Uw bedrijf futureproof?

In 2025 worden zonnepanelen verplicht op gebouwen waar de elektriciteitsafname hoger is dan 1 gigawattuur per jaar. Elke vijf jaar zal deze PV-verplichting ook verstrengen. U bent dus beter voorbereid als bedrijf. Heeft u nog geen zonnepanelen en wilt u meteen klaar zijn voor de PV-verplichting? Of heeft u wel al zonnepanelen maar u bent niet zeker of dit genoeg is? Balti Solar kan u helpen om voorbereid te zijn op de PV-verplichting. Vermijd hoge boetes en onnodige stress, kies nu voor onze expertise en wij maken u bedrijf futureproof!  

NOG NIET
Overtuigd?

KOSTENBESPARING

Door zelf duurzame energie op te wekken, hoeft u minder elektriciteit van het net te kopen. Dit resulteert in lagere energierekeningen. Met een bedrijfsbatterij en een energiemanager wordt het helemaal interessant.

verbeterd bedrijfsimago

Het gebruik van zonne-energie kan het imago van uw bedrijf verbeteren, Het toont uw betrokkenheid bij duurzame bedrijfspraktijken en kan uw bedrijf onderscheiden van concurrenten.

netonafhankelijk

Met zonnepanelen en een bedrijfsbatterij kan u deels onafhankelijk worden van het elektriciteitsnet, afhankelijk van de grootte van uw zonne-energiesysteem en uw energieverbruik.

langdurige investering

Zonnepanelen hebben over het algemeen een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. Dit betekent dat uw investering in zonne-energie op lange termijn waarde kan blijven genereren voor uw bedrijf.

FAQ

Al uw vragen

Wij bieden momenteel volgende soorten zonnepanelen aan: monokristalijne zonnepanelen, fullblack panelen alsook glas/glas. Onze adviseurs zullen luisteren naar uw voorkeuren maar ook zelf input geven over de beste keuze.

De overheid biedt momenteel geen premies meer aan voor zonnepanelen. Dit komt door de historisch lage prijzen van zonnepanelen. 

Over het algemeen hebben zonnepanelen een levensduur van 25 tot 30 jaar. Gedurende deze periode verminderen ze geleidelijk in efficiëntie. Bij Balti Solar krijgt u echter 10 jaar omnium garantie en 25 jaar fabrieksgarantie. 

De terugverdientijd van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kosten van de installatie, de energieprijzen en de hoeveelheid zonlicht in uw regio. Over het algemeen varieert de terugverdientijd tussen de 5 en 10 jaar.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Contacteer ons volledig vrijblijvend.

Kies voor expertise

Al onze oplossingen

Bedrijfsbatterij

Haal meer uit uw zonnepanelen

Blijven werken op zonne-energie tijdens de nachtshift? Kies voor een bedrijfsbatterij en verbruik uw opgewekte energie op een later moment!

LAADPALEN

Ga voor elektrificatie

De toekomst is elektrisch, daar is iedereen het ondertussen over eens. Ook de overheid verplicht binnenkort bedrijven om laadpunten te voorzien op parkings. Wees voorbereid en kies nu al voor een laadparking.

Energiebeheer

Optimaal rendement

Bedrijven die het maximale rendement willen halen uit hun PV-installatie kiezen voor onze slimme energiemanager. Geniet van optimaal rendement van de door u opgewekte energie. 

Zij gingen u voor

BALTI
BALTI
343 Google recensies
Kevin Mombaerts
Kevin Mombaerts
2024-05-07
Beste service die ik ken vriendschap alles mooi afgewerkt goed offerte dank aan Jonathan Puyneers en zijn installateurs en Brecht
Annemie Roodhooft
Annemie Roodhooft
2024-05-06
wij hebben via baltisolar een telefoon gehad van jonathan en hij maakte direkt een afspraak buiten de kantoren omdat wij tijdens de kantooruren niet beschikbaar zijn dat vonden wij al fijn hij maakte een afspraak voor een laadpaal jonathan gaf voldoende uitleg zodat ik en mijn vrouw het goed begrepen topverkoper
Jan Louis
Jan Louis
2024-05-06
wij hebben uitleg van Jonathan van balti solar gehad over thuis batterijen het was heel goed uitgelegt en verstaanbaar voor iemand die er niks van kent hij nam zijn tijd voor ons topverkoper
Valérie Van der Meirsch
Valérie Van der Meirsch
2024-05-06
Heel content met de installatie van Balti Solar. Installatie is op maat dankzij topverkoper Jonathan.
Katrien Hemeryck
Katrien Hemeryck
2024-05-02
We zijn heel tevreden over Balti.De borstels zijn professioneel geplaatst. De plaatsers waren heel vriendelijk. Dikke pluim voor de organisatie van Kayla!!!
Gino Holvoet
Gino Holvoet
2024-04-30
Goede afspraken vooraf.....mooie afwerking binnen (thx Tuur) en vlotte plaatsing panelen . Ook keuring en verdere administratie verliep heel vlot. Bedrijf met goede en sociale werkkrachten.
Eddy Heylen
Eddy Heylen
2024-04-29
Heel tevreden over Balti. Vanaf de duidelijke offerte door Pascal, de snelle, proper afgewerkte installatie van zonnepanelen, omvormer, slimme sturing en batterij door vriendelijke plaatsers en een kundige elektricien. Ook de communicatie met de firma verloopt prima. Een aanrader.
Jan Matheeussen
Jan Matheeussen
2024-04-26
Bedankt voor de installatie van de batterij, prima technieker heeft alles met kennis van zaken afgewerkt. Kwam met een uitstekend idee over de plaatsing van de batterij.
Tim R
Tim R
2024-04-22
Professionele en vriendelijke installateurs en afhandeling. Heel tevreden!