RESCERT Nr: 03507

0800 26 27 4

WAAROM BALTI SOLAR?

PROJECTMATIGE AANPAK

Elk project is uniek. Net daarom gaan wij telkens zorgvuldig te werk en kiezen we voor een projectmatige aanpak. Na het gesprek met onze adviseur maken wij een grondige analyse van uw situatie. Zo bent u zeker dat uw installatie op maat is afgewerkt en aan al uw noden is voldaan. Wij werken volgens onze drie kern waarden: Kwaliteit, Transparantie en ervaring.

KWALITEIT

Balti Solar werkt uitsluitend met kwalitatieve producten. Onze panelen zijn van Europese topkwaliteit en wij bieden altijd 25 jaar garantie. Wij gebruiken ook uitsluitend kwalitatieve (Solis) omvormers waardoor uw installatie klaar is voor de toekomst. Onze fabrikant voor batterijen won al meerdere prijzen voor hun producten. En ook onze laadpalen komen van gerenommeerde leveranciers. Kiest u voor Balti Solar dan kiest u dus voor kwaliteit.

TRANSPARANTIE

Na een grondige analyze van uw situatie zal onze adviseur een duidelijke en transparante offerte opstellen voor u. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en weet u meteen waar u aan toe bent. Als bepaalde zaken niet haalbaar zijn zullen wij dit ook meteen laten weten zonder rond de pot te draaien. U krijgt dus meteen een duidelijk en eerlijk antwoord zonder ellenlang gedoe.

ERVARING

Door onze grote voorraad producten op stock kunnen wij zeer snel overgaan tot het plaatsen van uw installatie. Na het accepteren van de offerte kunnen wij in de meeste gevallen al langskomen binnen de vijf weken. Onze vakmannen krijgen ook altijd een grondige opleiding voor we ze op pad sturen. Zo bent u zeker dat uw installatie geplaatst word met de nodige kennis en ervaring. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector zijn we dan ook uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor al uw pv-installatie’s. 

Uw expert in energie

De energietransitie komt eraan. Meer en meer bedrijven beslissen ook om de stap te nemen. Wij begeleiden jou van begin tot eind en nog ver daarna. Twijfel niet langer en laat ons jouw bedrijf groener maken.

ONZE ADVISEURS