RESCERT Nr: 03507

0800 26 27 4

Een ervaren installatiepartner die ook na de plaatsing ter uwer beschikking blijft.  Wij zijn niet zomaar een firma, maar uw zakenpartner op vlak van energie.

Batterijopslag

Laadpalen

Energiebeheer

Over ons

Balti Solar is al meer dan twintig jaar duurzaam actief in de sector. Als een erkend RESCERT installateur kennen we de kneepjes van het vak. Op een vertrouwelijke en transparante manier willen wij onze klanten helpen bij de overstap naar duurzame energie.

Transparantie

Een offerte die nadien niet blijkt te kloppen? Niet bij Balti Solar. Wij werken volledig transparant en komen eerst volledig vrijblijvend bij u langs om u direct een correcte offerte te kunnen aanbieden. Geen valse beloftes dus.

Vertrouwen

Wij blijven op elk moment beschikbaar voor onze klanten. Zowel onze adviseurs als onze klantendienst helpen u graag verder met al uw vragen. Een bedrijf waarop u dus kunt vertrouwen.

Expertise

Al onze plaatsers en elektriciens doorlopen een grondige opleiding vooraleer we ze op pad sturen. Zo bent u zeker dat uw installatie geplaatst wordt door echte vakmannen.

Dienst na verkoop

Wij zetten ons sterk in op onze dienst na verkoop. Onze klanten worden niet aan hun lot overgelaten. WIj blijven ook na de plaatsing van uw installatie beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onze Diensten

Zonnepanelen

Meer info

Batterijopslag

Meer info

Laadpalen

Meer info

Energiebeheer

Meer info