RESCERT Nr: 03507

0800 26 27 4

Laadoplossingen op maat van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een laadpaal of een volledige laadparking. Bij Balti Solar bent u aan het juiste adres.

Zonnepanelen

Batterijopslag

Laadpalen

Energiebeheer

Laadpalen voor
industrie

We stappen masaal over op elektrisch rijden. Maar is uw bedrijf al klaar voor de elektrificatie van uw wagenpark? Er komen binnenkort verplichtingen aan als het gaat over laadinfrastructuur. Zo zal iedere parking op zijn minst twee laadpunten moeten voorzien. Balti Solar kan u hierbij perfect begeleiden. Geniet van onze CPO diensten en ontdek al de voordelen die daarbij horen.

Trek nieuwe klanten aan

Kiest u voor een publieke laadparking? Dan krijgt uw bedrijf er direct een hele hoop potentiële klanten bij. In België zijn er momenteel ongeveer 30.000 publieke laadpunten aanwezig. Daar tegenover rijden er momenteel bijna 140.000 elektrische wagens rond. Er is dus een groot tekort aan publieke laadpunten. Een ideaal moment dus om hierop in te springen en meer bezoekers naar uw bedrijf te lokken. Wij bieden bovendien volledig gepersonaliseerde laadpunten aan. Kies voor een ontwerp in uw huisstijl en maak indruk op uw klanten.

Een laadpaal in uw huisstijl?

Personaliseer uw laadpaal volledig in de stijl van uw bedrijf. Een echte eye catcher voor uw bedrijf waar klanten geen genoeg van zullen krijgen. 

Onze voordelen

Charge Point Operator

Fiscaal aftrekbaar

Split billing

Slimme sturing

Als erkende Smappee-installateurs zijn wij in het bezit van een officieel certificaat. Hiermee bewijzen we onze kennis van slim energiebeheer, slimme laadpalen en het Smappee-ecosysteem.  Zo kan u vertrouwen op een professionele installatie en uitgebreide kennis van ons als laadpaalinstallateur.

Fiscale voordelen

Wie kiest voor een publieke laadparking kan nog tot eind augustus 2024 genieten van 150% fiscale aftrekbaarheid. Naast het aantrekken van potentiële klanten kan u er bovendien nog iets aan verdienen ook. Het is namelijk mogelijk om per laadbeurt, per kWh of per uur een bedrag te vragen aan de gebruikers van uw laadparking. 

Kies voor expertise

Al onze oplossingen

Zonnepanelen

De eerste stap naar beter energieverbruik

U wilt met uw bedrijf een stap vooruit zetten naar duurzaamheid en kostenbesparing? Zonnepanelen zijn dan een eerste logische stap.

Bedrijfsbatterij

Haal meer uit uw zonnepanelen

Blijven werken op zonne-energie tijdens de nachtshift? Kies voor een bedrijfsbatterij en verbruik uw opgewekte energie op een later moment!

Energiebeheer

Optimaal rendement

Voor bedrijven die het maximale rendement willen halen uit hun PV-installatie. Kies voor onze slimme energiemanager en geniet van optimaal rendement voor uw PV-installatie. 

Zij gingen u voor

BALTI
BALTI
343 Google recensies
Kevin Mombaerts
Kevin Mombaerts
2024-05-07
Beste service die ik ken vriendschap alles mooi afgewerkt goed offerte dank aan Jonathan Puyneers en zijn installateurs en Brecht
Annemie Roodhooft
Annemie Roodhooft
2024-05-06
wij hebben via baltisolar een telefoon gehad van jonathan en hij maakte direkt een afspraak buiten de kantoren omdat wij tijdens de kantooruren niet beschikbaar zijn dat vonden wij al fijn hij maakte een afspraak voor een laadpaal jonathan gaf voldoende uitleg zodat ik en mijn vrouw het goed begrepen topverkoper
Jan Louis
Jan Louis
2024-05-06
wij hebben uitleg van Jonathan van balti solar gehad over thuis batterijen het was heel goed uitgelegt en verstaanbaar voor iemand die er niks van kent hij nam zijn tijd voor ons topverkoper
Valérie Van der Meirsch
Valérie Van der Meirsch
2024-05-06
Heel content met de installatie van Balti Solar. Installatie is op maat dankzij topverkoper Jonathan.
Katrien Hemeryck
Katrien Hemeryck
2024-05-02
We zijn heel tevreden over Balti.De borstels zijn professioneel geplaatst. De plaatsers waren heel vriendelijk. Dikke pluim voor de organisatie van Kayla!!!
Gino Holvoet
Gino Holvoet
2024-04-30
Goede afspraken vooraf.....mooie afwerking binnen (thx Tuur) en vlotte plaatsing panelen . Ook keuring en verdere administratie verliep heel vlot. Bedrijf met goede en sociale werkkrachten.
Eddy Heylen
Eddy Heylen
2024-04-29
Heel tevreden over Balti. Vanaf de duidelijke offerte door Pascal, de snelle, proper afgewerkte installatie van zonnepanelen, omvormer, slimme sturing en batterij door vriendelijke plaatsers en een kundige elektricien. Ook de communicatie met de firma verloopt prima. Een aanrader.
Jan Matheeussen
Jan Matheeussen
2024-04-26
Bedankt voor de installatie van de batterij, prima technieker heeft alles met kennis van zaken afgewerkt. Kwam met een uitstekend idee over de plaatsing van de batterij.
Tim R
Tim R
2024-04-22
Professionele en vriendelijke installateurs en afhandeling. Heel tevreden!