RESCERT Nr: 03507

0800 26 27 4

Blijf genieten van opgewekte zonne-energie. Ook wanneer de zon minder of niet meer schijnt!

Batterijopslag

Laadpalen

Energiebeheer

Batterijopslag voor industrie

U bent op zoek naar een manier om het verbruik van uw opgewekte energie beter te verspreiden? Laat uw energie niet langer verloren gaan en kies voor batterijopslag in combinatie met slim energiebeheer. Wanneer de zon minder of niet meer opwekt, hoeft u niet langer energie van het net te halen maar verbruikt u eerst de opgeslagen energie uit uw batterij.

Bovendien krijgt u meer controle over uw piekverbruik en vlak je deze af. Dit wordt ook wel peakshaving genoemd. Een ideale manier om het capaciteitstarief zo laag mogelijk te houden en de vruchten te plukken van het dynamisch tarief.

Voordelen van een bedrijfsbatterij

Peakshaving

Onbalans markt

Meer zelfconsumptie

Dynamisch tarief

Premies

Kies voor meer
zelfconsumptie

We worden tegenwoordig om de oren geslagen met nieuwe energietermen. Peakshaving, onbalancing, dynamische tarieven, het capaciteitstarief… Zo kunnen we nog even doorgaan. Als bedrijf is het dus verstandig om hierop voorzien te zijn. Met een bedrijfsbatterij aangestuurd door een energiemanager zorgt u ervoor dat de controle bij uw bedrijf blijft. Ga slim om met energie en vermijd hoge pieken en hoge capaciteitstarieven. Haal minder van het net en verbruik meer van uw eigen opgewekte energie. Wij zijn de ideale partner om dit allemaal te realiseren! 

Kies voor expertise

Al onze oplossingen

Zonnepanelen

De eerste stap naar beter energieverbruik

U wilt met uw bedrijf een stap vooruit zetten naar duurzaamheid en kostenbesparing? Zonnepanelen zijn dan een eerste logische stap.

LAADPALEN

Ga voor elektrificatie

De toekomst is elektrisch. Daar is iedereen het ondertussen over eens. Ook de overheid verplicht binnenkort bedrijven om laadpunten te voorzien op parkings. Wees voorbereid en kies nu al voor een laadparking.

Energiebeheer

Optimaal rendement

Voor bedrijven die het maximale rendement willen halen uit hun PV-installatie. Kies voor onze slimme energiemanager en geniet van optimaal rendement voor uw PV-installatie. 

Zij gingen u voor

BALTI
BALTI
343 Google recensies
Kevin Mombaerts
Kevin Mombaerts
2024-05-07
Beste service die ik ken vriendschap alles mooi afgewerkt goed offerte dank aan Jonathan Puyneers en zijn installateurs en Brecht
Annemie Roodhooft
Annemie Roodhooft
2024-05-06
wij hebben via baltisolar een telefoon gehad van jonathan en hij maakte direkt een afspraak buiten de kantoren omdat wij tijdens de kantooruren niet beschikbaar zijn dat vonden wij al fijn hij maakte een afspraak voor een laadpaal jonathan gaf voldoende uitleg zodat ik en mijn vrouw het goed begrepen topverkoper
Jan Louis
Jan Louis
2024-05-06
wij hebben uitleg van Jonathan van balti solar gehad over thuis batterijen het was heel goed uitgelegt en verstaanbaar voor iemand die er niks van kent hij nam zijn tijd voor ons topverkoper
Valérie Van der Meirsch
Valérie Van der Meirsch
2024-05-06
Heel content met de installatie van Balti Solar. Installatie is op maat dankzij topverkoper Jonathan.
Katrien Hemeryck
Katrien Hemeryck
2024-05-02
We zijn heel tevreden over Balti.De borstels zijn professioneel geplaatst. De plaatsers waren heel vriendelijk. Dikke pluim voor de organisatie van Kayla!!!
Gino Holvoet
Gino Holvoet
2024-04-30
Goede afspraken vooraf.....mooie afwerking binnen (thx Tuur) en vlotte plaatsing panelen . Ook keuring en verdere administratie verliep heel vlot. Bedrijf met goede en sociale werkkrachten.
Eddy Heylen
Eddy Heylen
2024-04-29
Heel tevreden over Balti. Vanaf de duidelijke offerte door Pascal, de snelle, proper afgewerkte installatie van zonnepanelen, omvormer, slimme sturing en batterij door vriendelijke plaatsers en een kundige elektricien. Ook de communicatie met de firma verloopt prima. Een aanrader.
Jan Matheeussen
Jan Matheeussen
2024-04-26
Bedankt voor de installatie van de batterij, prima technieker heeft alles met kennis van zaken afgewerkt. Kwam met een uitstekend idee over de plaatsing van de batterij.
Tim R
Tim R
2024-04-22
Professionele en vriendelijke installateurs en afhandeling. Heel tevreden!